Om oss

Vilka är vi?

Vi på Wheels Assistans har en god kompetens på många olika plan när det gäller assistans. Nedan kan ni läsa om våra olika erfarenheter.

Denna erfarenhet sammantagen gör att vi är mycket kompetenta inom assistansområdet. Vi vet hur viktig varje liten detalj är för att vardagen ska fungera på bästa sätt för den assistansberättigade.

 

Maria Benterud

Maria Benterud

Jag har en examen i Social Omvårdnad och jag har under många år arbetat inom kommunen som verksamhetschef för personlig assistans. Jag har även arbetat inom privata assistansbolag med kundansvar innan jag grundade Wheels Assistans.

 

Förutom kompetensen jag erhållit genom mitt arbete med och kring assistans har jag även en son som lever med ett omfattande funktionshinder. Detta innebär att jag även har kunskap kring hur det är att ha assistans i familjen.

Jag är företagets verksamhetsansvarige.

Julia Andersson

Julia Andersson

Jag arbetar som marknadsförare hos Wheels Assistans och har gjort det sedan hösten 2015. Jag har en lång erfarenhet av assistans i familjen då min tvillingsyster har en funktionsnedsättning som gör att vi har haft assistans i familjen sedan vi var ett år gamla.

Detta innebär att jag har en gedigen erfarenhet kring vikten av en fungerande assistans. Jag har även arbetat på ett privat assistansbolag tidigare.

Christina Sundgren

Jag är Wheels Assistans ekonomi- samt löneansvarig  och jag är utbildad ekonom. Jag har tidigare arbetat inom Landstinget i Gävleborg med personalfrågor och på senare år med löner och ekonomi inom privata assistansbolag.

Jag är delägare av Wheels Assistans tillsammans med Maria.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.